Интернет Елин Пелин SetService Network - IT услуги

IT услуги

SetService Network ви предлага ефективни IT услуги, които ще ви позволят да оптимизирате ресурсите, намалите разходите, подобрите производителността, имате географска независимост, ще повишат сигурността.

Ако вашият бизнес работи с десет различни приложения, вероятно използвате десет сървъра. Традиционно всяко ново приложение има свой специален сървър, който се нуждае от сигурно място с осигурено захранване, охлаждане, окабеляване и лицензи.
Обикновено всеки от тези сървъри използва между 5 и 15% от капацитета си; Всеки един от тях изисква ИТ екипи с правлините умения за обслужване и поддръжка-24x7 Всичко това ви струва пари! Сега можете да спестите чрез оптимизиране на вашата ИТ инфрастуктура! Използвайте един сървър вместо десет. Това са девет сървъра за чиято поддръжка, захранване, охлаждане, окабеляване няма да заплащате.
Един физически сървър се разделя на няколко независими виртуални сървъра. Създава се виртуализиращ слой между хардуера и операционната система. Това превръща хардуерната конфигурация в абстрактен, виртуален образ на физическия сървър - т. нар. виртуална машина (ВМ). Всяка ВМ поддържа своя инсталация на ОС и работи така, сякаш е единствената ОС, инсталирана на този сървър. Този метод позволява множество операционни системи да работят едновременно върху един физически сървър без да си взаимодействат.
Виртуализацията е най-ефикасният начин за намаляване на разходите повишаване ефективността и гъвкавостта не само за големите предприятия, но за малки и средни предприятия. Виртуализацията ви позволява да: виртуализацията прави вашата ИТ инфраструктура значително опростена и по-ефективна; работите с няколко операционни системи и приложения на един компютър; консолидиране на хардуера, за значително по-ниски разходи и по-висока производителност от по-малко сървъри; възстановяването на данни е критичен момент при ИТ, тъй като един срив във системата може да създаде огромни икономически загуби. Виртуализацията позволява виртуалното изображение на една машина да бъде незабавно отново копирано на друг сървър ако машината се повреди, при това без да се нарушава работният процес.
Ние можем да оценим на потребностите на вашето предприятие и да предложим решения за интеграция на информационните технологии и комуникации съобразени с целите на вашият бизнес. Ние се фокусираме върху рационализиране, препроектиране и усъвършенстване на ключовите ИТ процеси, умения и решения, отговарящи на бизнес разходите на вашето предприятие и предизвикателствата на конкуренцията. Ползите за Вас: Улеснявате информационния поток; Ускорявате събирането, анализирането и използването на данни, подобрявайки по този начин вземането на решения, съобразявайки се с динамиката на пазара; Подобрявате гъвкавостта и производителността чрез обновяване и използване на най-съвременните възможности; Намалявате общите разходи за информационни технологии с до една трета; Подпомагате придобиването на пазарно предимство в новата интернет икономика с решения, които са сигурни, надеждни, гъвкави, и предназначени за мащабите на вашето предприятие.
ЅеtЅеrvісе Nеtwоrk пpeдлaгa paзнooбpaзни peшeния зa зaщитa нa вaшитe дaнни, c ĸoитo гapaнтиpa пълнa cигypнocт нa ĸopпopaтивнaтa мpeжa.
сегментиране на трафика и криптиране на споделяната информацията;
създаване на безопасна мрежа за гости, която разделя трафика на потребителите гости от трафика в мрежата на компанията;
създаване на отделни работни групи, които използват с един и същ интензитет едни и същи приложения и база данни;
ограничаване на достъпа до конфиденциална информация: мрежата предоставя информация само за тези потребители, които се очаква да я получат;
въвеждане на политики за сигурност;
изграждане на централизирана антивирусна и защита от проникване, анитвирус и антиспам;
защита на ниво мрежа;
защита на физически и виртуални сървъри;
защита на сървъри за електронна поща;
контрол на изтичането на информация от организацията;
защита на интелектуалната собственост;
защита от нерегламентиран достъп до ресурси;
изграждане на система за инвентаризация и управление на информационните активи.

Изберете услуги отговарящи на вашите нужди

1 безплатен месец при предплатени 6; 2 безплатни месеца при предплатени 12

Изберете най-доброто, икономично решение за вашите комуникации!

Комбинирайте пълна гама IT услуги и възможности за абонаментна поддръжка!

Отбележете вашите потребности и наш специалист ще се свърже с Вас!

Ако не сте сигурни какво ви е необходимо, маркирайте опцията и ние ще Ви консултитраме, лично.

Добре дошли в офиса на бъдещето!

Изберете услуги

Всички цени са в лева, с ДДС;

Услугата се предлага в районите с покритие на мрежата на SetService Network;

Обявените скорости са за download и са максимално достижими;

Съотношение за скорост на download/upload: BG 1:1; INT 3:1

 

Този уебсайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.