Услуги - setservice

Интернет и телевизия

Оптичен интернет от SetService Network - Бърз, надежден, качествен! Независимо за какво използваш интернет, ние разполагаме с перфектният за теб абонамент! С гарантирана качествена поддръжка, без обвързващ договор.

Прочети още...

Телевизия

Пак пропусна любимото предаване? Върни времето назад! Възползвай се от многобройните функции и забавления с IP телевизия от SetService Netwok! Ние ти пpeдлaгaме бoгaтa ceлeĸция oт нaд 130 и 14 НD ĸaнaлa, cпeциaлнo пoдбpaни зa вceĸи вĸyc и възpacт!

Прочети още...

Пакети

Започни да пестиш сега! Защо да плащаш две услуги по отделно, при това на висока цена? Постъпи умно! Комбинирай интернета с телевизия и спести 25% от месечния си абонамент!  Гледай, сърфирай и пести с перфектния за теб пакет!

Прочети още...

Ремонт на компютри

Компютъра ти пак забива? Колко продуктивни дни изгуби в чакане? Спести енергия, време и пари! Заяви услугата ремонт на компютър, сега! Ние ще дойдем на място да вземем машината ти. Убеди се сам!

Прочети още...

Видеонаблюдение

Нуждаете се от видеонаблюдение, но мислите, че това не е по вашия джоб? Оставете това на нас! Сега видеонаблюдението е лесно и достъпно! Set Service Network проектира и изгражда системи за видеонаблюдение, съобразени с вашите нужди и възможности!

Прочети още...

Услуги на място

Ако имаш нужда от помощ на място, ние сме на разположение! Кажи ни от какво се нуждаеш и ние ще се свържем с теб! Със SetService Network помощта е на един клик разстояние! Заяви богат набор от услуги с гаранция за качество. Бързо, лесно и удобно! 

Прочети още...
Този уебсайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.