Защита на личните данни - setservice


Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес. www.setservice.bg не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато правите онлайн заявка.

Използване и съхраняване на личните данни

www.setservice.bg ще използва личните ви данни единствено за целите на онлайн заявката, за да ви предостави най-лесния достъп до заявка на услуга. Служителите на www.setservice.bg са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

При обработването на лични данни SetServiceNetwork спазва законовата и подзаконовата нормативна уредба, приложима в България във връзка със защита на личните данни, включително, но не само, Регламент (ЕС) 2016/679 („Регламент“).

Политика за поверителност 

Получаване на бюлетин

На нашия уебсайт можете да се абонирате за бюлетин. Данните, предоставени при абониране, ще бъдат използвани само и единствено за изпращане на бюлетина. Можете да прекратите по всяко време абонамента си, чрез предвидената възможност за отказ.

За да потвърдите съгласието си за получаването му и за обработка на личните Ви данни за тази цел, запознайте се в подробности с това кои сме ние и какви са целите и сроковете, за които обработваме личните Ви данни.

С даване на своето съгласие за регистрация за получаване на бюлетин, Вие се съгласявате  Сеттрейд ЕООД, BG203521882, гр. Елин Пелин, бул. София 11, тел.: +359 2 4 210 210, наричани накратко SetService Network или Администратора, да използва предоставените от Вас лични данни – електронна поща и IP адрес – с цел да Ви изпраща бюлетин с актуална информация за промоции, игри и/или дейности на SetService Network. Ще можете по всяко време да оттеглите съгласието си за получаване на бюлетин, като се отпишете от абонамента си чрез линка „Отпиши ме“ или „Unsubscribe”в долната част на всяко съобщение

Основание и цели на обработване на личните данни, събирани за изпращане на бюлетина:

Личните Ви данни ще бъдат обработвани и съхранявани от Администратора на следните основания: даденото от Вас изрично съгласие за обработване на личните Ви данни за целите и в сроковете, посочени в настоящите правила, както и осъществяване на комуникация с цел изпращане на търговски бюлетин.

Личните Ви данни ще бъдат използвани от Администратора на територията на Република България и същите няма да бъдат предавани на трети лица, освен на: автоматизираната маркетинг платформа MailChimp с оглед изпращане на бюлетина; на дружествата, управляващи съответните плъгин или социална мрежа, които решите да използвате сами; както и на Google, с оглед осъществяване на уеб анализ. На последните се предоставя информация само за IP адрес и за лог, с цел осъществяване на анализа.

Личните Ви данни ще бъдат съхранявани според законовите изисквания за защита на личните данни в електронен формат в следния, поддържан от Администратора електронен регистър: „Регистър Електронен Бюлетин“ за не повече от минимално необходимия срок за тази цел след отписването Ви.

Обработване на лични данни с цел онлайн заявка и посещение на уебсайта

На нашия уебсайт можете да заявявате услуги онлайн. Може да използвате тази услуга без регистрация. Данните ще бъдат използвани само и единствено с цел осъществяване дейността по поръчката. Допълнително имате възможност да се абонирате за нашия бюлетин, като недаването на съгласие за това по никакъв начин не пречи да станете клиент.

След попълване на формата за онлайн заявка и натискането на бутона изпрати Вие извършвате електронно изявление, с което сключвате договор с нас при тези Условия и се задължавате да ги спазвате. Вие приемате, че електронните изявления към SetService Network  и електронните изявления от SetService Network към Вас се считат за подписани с обикновен електронен подпис съобразно чл. 3, параграф 10 от Регламент (ЕС) № 910/2014, със силата на саморъчен подпис.

С даване на своето съгласие за онлайн заявка, вие се съгласявате със Сеттрейд ЕООД, BG203521882, гр. Елин Пелин, бул. София 11, тел.: +359 2 4 210 210, наричано накратко SetService Network, да ползва предоставените от Вас лични данни – електронна поща, име, фамилия, телефон

Като допълнение SetServiceNetwork съхранява информация за извършването на регистрацията и съгласяването с Условията (дата, час и IP адрес)., както и поддържа лог на факта на изпращане на изявлението (без неговото съдържание) за период от 1 /една/ година. Логът съдържа дата на изявлението, име и имейл адрес на подателя, както и идентификация на получателя. При обработката на личните Ви данни няма да бъдете обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране

Цели на обработване:

Личните Ви данни ще бъдат обработвани и съхранявани за цели, необходими за сключването и изпълнението на договора за предоставяне на услугите по осъществяване на поръчката Ви; за цели, необходими за защита и прилагане на легитимните интереси на SetService Network и цeли, свързани със спазване на законовите задължения на SetService Network.

Сключване и изпълнение на договор по онлайн заявка: Това са целите, необходими за стъпките по сключването и изпълнението на договора между Вас и SetService Network, включително необходимото за това обработване на данни при извършване на регистрация, създаване на акаунт и дейностите по осъществяване на поръчката Ви. В допълнение тези цели включват комуникацията с Вас, включително по електронна поща, необходима във връзка с предоставяне на услугите и/или уведомяването Ви за промени в предоставяните услуги. За целта може да е необходимо обработване на част или на всички посочени по-горе категории данни.

Легитимен интерес: Това са цели, свързани със законните интереси на SetService Network, като: осигуряване на нормалното функциониране и използване на Сайта от Ваша страна и от страна на другите потребители; поддръжка и администриране на Услугите; разрешаване на възникнали спорове; установяване и предотвратяване на злонамерени действия; откриване и разрешаване на технически проблеми или проблеми с функционалността; развитие и подобряване на Услугите; осъществяване на комуникация с Вас, включително по електронен път, по важни въпроси, свързани с Услугите; осъществяване и закрила на правата и законните интереси на SetService Network, включително и по съдебен ред. За тези цели е възможно да е необходимо обработване на част или на всички посочени по-горе категории.

Законови задължения: Целите, свързани със спазване на законовите задължения на SetService Network, включват: изпълнение на предвидени в закона задължения за запазване или предоставяне на информация при постъпване на съответно разпореждане от компетентни държавни или съдебни органи; осигуряване на възможност за осъществяване на контролните правомощия на компетентните държавни органи при изпълнение на законовите задължения на SetService Network да Ви уведомява за различни обстоятелства, свързани с Вашите права, с предоставяните Услуги, със защитата на данните Ви и др.

Срокът, за който ще бъдат обработвани Вашите данни е не повече от минимално необходимия за тази цел след приключване на всички дейности по осъществяване на поръчката Ви. С цел подсигуряване на надеждността на услугите и предпазване от загуба на данни по технически причини, в Сайта се прилага политика на пазене на Backup (резервно копие) на данните. Максималният период за актуализация (вкл. изтриване на данни) на всички резервни копия е 60 дни

Вашите лични данни ще бъдат обработвани изцяло на територията на Република България и няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен в случай че: сте поискали доставка на поръчаната от Вас услуга извън територията на Република България; при уеб анализ, извършван от Google; ако използвате плъгини или социалните мрежи, при условия уредени по-долу.

Други случаи, в които Ваши лични данни могат да бъдат предоставени на трети лица, са: само когато това е предвидено в закон; ако това бъде поискано по надлежен начин от компетентен държавен или съдебен орган; когато сме получили Вашето изрично съгласие за това; когато това се налага за защитата на права и законни интереси на SetService Network.

Личните Ви данни ще бъдат съхранявани според законовите изисквания за защита на личните данни в електронен формат в следния поддържан от Администратора електронен регистър: „Онлайн заявки“ за срок не повече от минимално необходимия за тази цел след приключване на всички дейности по осъществяване на поръчката Ви.

Вашите права:

Можете да получите информация от Администратора за съхраняваните от него Ваши лични данни по всяко време и имате правото на достъп до тях.

Можете да поискате личните Ви данни да бъдат коригирани по всяко време в случай на неточност и/или несъответствие.

Запознат съм със задължението си да уведомя Администратора за всяка промяна в личните ми данни.

Можете да поискате изтриване на Вашите лични данни или да изискате от Администратора ограничаване на обработването.

Имате право на възражения и жалби във връзка с обработването и съхранението на личните Ви данни пред Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2., която е надзорен орган в Република България.

Имате право по всяко време и на основания, свързани с конкретна ситуация, на възражение срещу обработване на лични данни, въз основа на легитимния интерес.

В случай на нарушение на сигурността на личните Ви данни, ако има вероятност нарушението да породи висок риск за правата и свободите Ви, съгласно вътрешните правила на Администратора, ще бъдете уведомен за същото.

Имате право да поискате да получите личните си данни, които сте предоставили и които се отнасят до Вас, в структуриран, популярен формат, пригоден за машинно четене, както и да използвате тези данни за друг администратор по своя преценка.

В случай че обработваме личните Ви данни поради дадено от Вас съгласие при записването Ви за получаване на бюлетин, то тогава може да оттеглите същото по всяко време.

За осъществяване на всяко едно от тези права е нужно да се изпрати искане по ел. поща, формулирано в свободен текст и адресирано до SetService Network на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в гр. Eлин Пелин, бул. София 11. Формулировката на искането е свободна, но следва да съдържа следната информация:

  • име, адрес и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;
  • описание на искането;
  • предпочитана форма за комуникация – по електронна поща или на хартиен носител, както и действия по чл. 15-22 от Регламент (ЕС) 2016/679.
Този уебсайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.