Какво допринесе "Заедно за моя град" - setservice

Какво допринесе "Заедно за моя град"

Заедно за моя град WiFi HotspotЖивеем на прага на революционна епоха, която ще промени живота ни завинаги! Навлизаме в света на новите технологии, светът на новото време! Днес всеки ден е различен, днес всеки ден уникален! Превръщаме се в дигитално общество с невероятно количество информация достъпна за всеки! Появяват се нови бизнес модели, които променят начина ни на живот и работа. Всеки ден технологиите се променят, за да ни дадат нови изживявания и да ни отведат на неочаквани места! Очаквайте бъдещето, където всеки елемент от нашия живот ще бъде свързан с достъпа до информация!

Преди една година SetService Network стартира кампанията “Заедно за моят град“, в подкрепа на гражданите на община Елин Пелин с вярата, че заедно можем да превърнем нашият град в онези „умни градове“, където традиционните връзки и услуги ще бъдат по-ефективни, благодарение на новите дигитални и телекомуникационни технологии в полза на обществото и бизнеса. 

За изминалата година, за да имаме всички достъп до модерна преносна среда, SetService Network изгради, „Hot spot”- точки за достъп до БЕЗПЛАТЕН WiFi интернет в:

- гр. Елин Пелин: площад "Независимост", новата детска площадка и парка в града;

- с. Гара Елин Пелин-детската площадка;

- с. Нови хан- детската площадка;

- с. Побит камък – детската площадка.

От предложението за безплатен интернет достъп към държавните и социални институции се възползваха:

- читалище "Светлина-1975", с. Гара Елин Пелин;

- читалище "Надежда-1928", с. Огняново;

- читалище „Елин Пелин 1896“- гр. Елин Пелин;

- ДДЛРГ с. Огняново; - приюта на отец Иван с Нови Хан.

- църквата в с. Гара Елин Пелин

В рамките на същата година направихме и първата БЕЗПЛАТНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ в гр. Елин Пелин. Станцията е регистрирана и видна на: https://www.plugshare.com

Ние сме убедени, че безплатният достъп до интернет ще даде равни възможности на всички и ще намали икономическата изостаналост! Ние ви осигуряваме портал към свят пълен с възможностидостъп до информаця и услуги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата; Безценна връзка със семейство, приятели и близки, чрез социални мрежи, скайп, facetime; Връзка, която ще ви спести средства като ви осигури достъп до по-големи пазари, където можете да откриете най-добрата сделка за вас; Ще спестите време от допълнително пътуване или редене на опашка за да достъпите услуги като онлайн банкиране, онлайн пазаруване и т.н.; Забавлявайте се онлайн: развивайте вашите хобита и интереси, изседвайте различни култури; Образовайте се: разширете знанията и способностите си, започнете онлайн курс и настройте обучението според вашия график.

А сега се огледайте и кажете кое е това, което ще ви направи успешни днес? Да, достъпа до информация, достъпа до интернет! Добре дошли в новото време! Нека заедно бъдем крачка напред, нека заедно бъдем в крак с новото, нека заедно бъдем бъдеще! 


Този уебсайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.